Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Доломакін Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Осипенко О. П. 
Оцінка контактних пристроїв для перегонки бражки [Електронний ресурс] / О. П. Осипенко, Ю. Ю. Доломакін, В. І. Баранов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.335 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Доломакін Ю. Ю. 
Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15
Вивчено реологічні властивості рідкої пшеничної опари та характер впливу температури на її структурно-механічні властивості з подальшою можливістю їх застосування для проектування сучасного обладнання. Температура проведення технологічної операції змішування опари 24 - 35 <^>oC є оптимальною, забезпечуючи необхідну плинність маси за рівномірного розподілення в ній рецептурних компонентів. Одержані структурно-механічні характеристики продукту підтверджують значний вплив досліджуваного параметра на його структуру, що в подальшому полегшить вибір змішувального пристрою та режимів його роботи, достатніх для того, щоб вважати апарат ідеальним змішувачем.
Попередній перегляд:   Завантажити - 383.079 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Доломакін Ю. Ю. 
Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов, І. В. Житнецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 268.066 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського