Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Доломакін Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Осипенко О. П. Оцінка контактних пристроїв для перегонки бражки [Електронний ресурс] / О. П. Осипенко, Ю. Ю. Доломакін, В. І. Баранов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 130-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_17
| 2. |
Доломакін Ю. Ю. Вплив температури на реологічні характеристики рідкої пшеничної опари [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Доломакін // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 129-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_15 Вивчено реологічні властивості рідкої пшеничної опари та характер впливу температури на її структурно-механічні властивості з подальшою можливістю їх застосування для проектування сучасного обладнання. Температура проведення технологічної операції змішування опари 24 - 35 <^>oC є оптимальною, забезпечуючи необхідну плинність маси за рівномірного розподілення в ній рецептурних компонентів. Одержані структурно-механічні характеристики продукту підтверджують значний вплив досліджуваного параметра на його структуру, що в подальшому полегшить вибір змішувального пристрою та режимів його роботи, достатніх для того, щоб вважати апарат ідеальним змішувачем.
| 3. |
Доломакін Ю. Ю. Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов, І. В. Житнецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_20
|
|
|